Beeld home duokoop
Tekst 1

Duokoop 

Naast de traditionele manier van kopen, worden de beschikbare woningen ook aangeboden met Duokoop. Met Duokoop zou het kunnen dat het kopen van een woning in De Stoere Kade sneller haalbaar is. Je koopt namelijk alleen de stenen, niet de grond. Een constructie die wij ook kennen als erfpacht. De koopsom van de woning wordt lager en daarnaast wordt een maandelijkse vergoeding betaald. 

Je koopt de stenen zelf, met een hypotheek. Duokoop koopt de grond voor jou. Je betaalt canon, een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de grond. Dit is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Doordat je alleen de stenen koopt en niet de grond, kan dit je koopcapaciteit vergroten. 

Duotekst 3
Blok beeld duokoop
Duokoop Blok 3


Je kunt op elk moment de grond van Duokoop terug kopen. Dit gebeurt op een vaste verhouding tussen de grond en de totale waarde. Als je Duokoopt, doe je dat voor onbepaalde tijd. Dus je mag de grond gebruiken zoals je wilt. Wil je de woning verbouwen? Geen probleem. 

Het is per situatie afhankelijk of Duokoop een goede koopoptie is. Graag helpen onze adviseurs je om dit te beoordelen. Stebru wijst de koper nadrukkelijk op de algemene voorwaarden. Deze zijn hier te vinden. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze makelaar. Hij kan jou informeren over kopen met Duokoop. Of kijk voor meer informatie op www.duokoop.nl.© 2023 De Stoere Kade is een ontwikkeling van STEBRU
design by Het Nieuwe Concept & powered by AWINK Websolutions