Informatieavond bij Delta Makelaars op 12 februari 2019
februari 2019

Informatieavond bij Delta Makelaars op 12 februari 2019

Op dinsdag 12 februari 2019 van 18.00 – 20.00 uur vindt er een informatieavond plaats over De Stoere Kade bij Delta Makelaars. De verkoop is in volle gang, maar er zijn nog mooie woningen beschikbaar! Kom tijdens deze avond alles te weten over De Stoere Kade; over de terraswoningen en appartementen, de locatie, het uitzicht en de luxe afwerking.

  • Datum: dinsdag 12 februari 2019
  • Tijd: 18.00 – 20.00 uur
  • Locatie: Delta Makelaars, Verlengde Kerkweg 1 in Ridderkerk  Informatieavond bij Delta Makelaars op 12 februari 2019
De bouw van De Stoere Kade start binnenkort
september 2018

De bouw van De Stoere Kade start binnenkort

We starten de herfst met goed nieuws: de bouw van De Stoere Kade gaat eind november beginnen. Daarmee gaat het project definitief door en kunnen toekomstige bewoners en potentiële kopers vanaf nu wegdromen bij hun fijne terras of die luxe keuken.

Wie dat al doen zijn Ron en Winny Suiker. Ze wonen sinds 1984 in Ridderkerk en hebben een huis gekocht in De Stoere Kade. Ron (71) heeft 38 jaar gediend bij het Korps Mariniers. “Water is een must voor mij. Het appartement dat we gekozen hebben, geeft uitzicht op de rivier. Hoe mooi is dat!”

Ook zijn kopers Tom en Anita Stout erg blij met hun toekomstige woning. De veertigers hebben twee zoons, van 15 en 11. Ze verruilen hun huis aan de Zwaluw voor een mooie terraswoning in De Stoere Kade. “We zijn al een tijdje op zoek naar een woning die anders dan andere huizen is. Met de terraswoning van De Stoere Kade hebben we zo’n woning gevonden.” Voor het gezin van vier personen is er ruimte genoeg op de drie verdiepingen, met in totaal vier slaapkamers. Het terras op het zuiden maakt de woning helemaal af. Uiteraard gaan we de start van de bouw feestelijk vieren. Dat moment communiceren we binnenkort aan kopers en potentiële kopers.

Geïnspireerd geraakt door de verhalen van onze kopers? Er zijn nog mooie woningen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

De bouw van De Stoere Kade start binnenkort
Verkoop in volle gang!
mei 2018

Verkoop in volle gang!

Na een succesvol start verkoop evenement vinden inmiddels de verkoopgesprekken plaats. Het is goed te vernemen dat geïnteresseerden enthousiast zijn over de kwaliteit van het aanbod. De interesse in de terraswoningen en appartementen blijkt bovendien gelijkelijk verdeeld. Inmiddels hebben een behoorlijk aantal gesprekken zich vertaald naar een optie en of concrete handtekening. Er valt gelukkig nog wat te kiezen en de praktijk wijst vaak uit dat een optie ook nog wel eens kan vrijvallen. Via de woningzoeker op deze website heb je altijd een actueel overzicht over de beschikbaarheid. Bovendien kun je je eenvoudig (en vrijblijvend) online inschrijven voor een bouwnummer naar jouw voorkeur!

 

Verkoop in volle gang!
-Primeur- Een woning zonder gas
mei 2018

-Primeur- Een woning zonder gas

Nadenken over de toekomst is erg van belang deze tijd! De toekomstige bewoners van de Stoere Kade en hun kinderen profiteren op lange en korte termijn van deze duurzame investering. De woningen krijgen een luchtwarmte- pomp waardoor een gasaansluiting overbodig is. Dit is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu.  


-Primeur- Een woning zonder gas
Start verkoop 26 mei 2018
mei 2018

Start verkoop 26 mei 2018

Komt u ook?

26 mei, 10.00 uur - 12.00 uur is het zover! Dan start officieel de verkoop van de 25 terraswoningen en 25 appartementen van De Stoere Kade. Het evenement wordt gehouden op de Drierivierenlaan 2 in Ridderkerk. Ons verkoopteam staat u dan graag te woord! Vanzelfsprekend inclusief gedetailleerd beeldmateriaal van het project. 

Start verkoop 26 mei 2018
Stoer Nieuws!
maart 2018

Stoer Nieuws!

***Medio mei officiële start verkoop De Stoere Kade***

Goed nieuws! Het is enige tijd stil geweest vanaf onze kant maar niets is minder waar. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het rondmaken van alle vergunningen welke van overheidswege benodigd zijn om te kunnen starten met de verkoop en daarna de bouw van ‘De Stoere Kade’: 25 unieke terraswoningen en 25 ruime appartementen.

En met succes! Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat de benodigde vergunningen rond zijn. Hierdoor weten wij zeker dat er, bij een succesvolle verkoop van het project, gestart kan worden met de bouw. Een hele belangrijke zekerheid natuurlijk.

We zullen u binnenkort informeren over het moment dat wij gaan starten met de verkoop. Naar verwachting is dat medio mei. Ook hiervan brengen wij u op de hoogte. Via www.destoerekade.nl of de facebookpagina kunt u ons in de gaten houden.

Stoer Nieuws!
Veel interesse voor De Stoere Kade
juni 2017

Veel interesse voor De Stoere Kade

Bedankt voor alle inschrijvingen! Er is veel interesse getoond in de plannen van De Stoere Kade. Tot 29 september 2017 kon je je inschrijven op een appartement of eengezinswoning. De mensen die zich hebben ingeschreven, staan op een lijst en hebben voorrang als het gaat om de verkoop van de appartementen. Zodra er nieuws is, wordt dat gelijk met u gedeeld.

Wij zijn momenteel bezig met het uitwerken van het plan. Dat houdt in dat wij de voorlopige stukken (schetsen) gaan uitwerken tot definitieve plattegronden. Hiermee kunnen wij de vergunning gaan aanvragen bij de gemeente. Tijdens de start verkoop wordt u voorzien van alle informatie!

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactpagina voor de gegevens.

Veel interesse voor De Stoere Kade
Smakelijk uitzicht
juni 2017

Smakelijk uitzicht

Paviljoen Struis is geopend. Een schitterende nieuwbouw, pal aan het water. Op loopafstand van de locatie van De Stoere Kade. Zo kunt u uw ochtend straks heerlijk beginnen met een vers kopje koffie of uw werkdag afsluiten met een heerlijk diner. Er is bovendien een geweldige speelhoek voor de kleine kinderen. De keuken van Paviljoen Struis maakt gebruik van mooie en eerlijke producten. Er is een betaalbare en gevarieerde menukaart. Paviljoen Struis is gelegen aan De Schans 2 en zeven dag per week geopend. De waterbus stopt bovendien pal voor de deur en u kunt dus vanaf Paviljoen Struis mooie tripjes maken in de omgeving: de molens van Kinderdijk, de Biesbosch of hartje Rotterdam.

Smakelijk uitzicht
Een populair woongebied, Tourmalijn uitverkocht!
juni 2017

Een populair woongebied, Tourmalijn uitverkocht!

De Stoere Kade wordt ontwikkeld op een unieke locatie. Op de plek waar de Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten. Een historisch en stoer havengebied met een oer-Hollands uitzicht. Dat steeds meer mensen deze indrukwekkende locatie ontdekken blijkt wel uit het enorme tempo waarin het nabij gelegen project Tourmalijn is uitverkocht! De bouw is inmiddels in volle gang en naar verwachting wordt het project nog voor het eind van dit jaar opgeleverd. De 62 appartementen met een fantastisch uitzicht op de Lek bieden straks ruimte aan een gevarieerde groep bewoners. Dat beloofd een hoop gezelligheid!

Een populair woongebied, Tourmalijn uitverkocht!